Зеленський повідомив, що глава оборонного комітету України ледь не помер
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський повідомив, що глава оборонного комітету України ледь не помер

Зеленський повідомив, що глава оборонного комітету України ледь не помер
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський повідомив, що голова комітету нацбезпеки нардеп від "Слуги народу" Олександр Завітневич наразі перебуває у лікарні через інфаркт, повідомляє ONLINE.UA.

Зазначається, що журналіст дорікнув Зеленському, що чоловік однокласниці президента і давній знайомий Зеленського Завітневич не ходить на засідання Ради та засідання комітету.

"Щодо голови оборонного комітету і депутата від "Слуги народу" - це чоловік вашої однокласниці. Я думаю, ви знаєте. Справа в тому, що він не ходить на засідання Ради – це офіційна статистика і не ходить на засідання комітету. Чи не вважаєте...", - почав представник ЗМІ.

Зеленський:  Давайте я Вам відповім.

Журналіст:  Я задам питання і потім уже.

Зеленський:  Так, а ви ж кажете.

Журналіст:  Ні-ні, питання не було ще.

Зеленський:  А навіщо ця інформація?

Журналіст:  Це для питання.

Зеленський:  Ні. Так давайте я вам зараз…Можна?

Журналіст:  Ні, я завершу. Добре?

Зеленський:  Не дозволяєте мені?

Журналіст:  Ні.

Зеленський:  Ааа ну, вибачте. Діалогу не вийшло.

Журналіст:  Чи не вважаєте, що не завжди потрібно йти за принципом "я довіряю, я знаю людину", а все таки оцінювати професійні якості людини. Чи не загрожують оці призначення та обрання національній безпеці України

Зеленський: Можна відповідати, чи не можна?

Журналіст:  Ще одне уточнення. Чи буде ваша команда змінювати зелений тариф, якщо так, то яким саме чином?

Зеленський:  По-перше, жодного засідання комітету Олександр Завітневич, якого я знав ще того, як він став чоловіком дівчини з якою я навчався, яка є доктором психологічних наук, яку я не бачив багато років через те що вона поїхала з Кривого рогу і закінчила інститут міжнародних відносин, до речі, я б дуже хотів, щоб і вона зі мною працювала, але Олександра я знав окремо. Вони познайомилися в університеті. Він військовий, він закінчив військове училище. Він професійна людина. Ми, дійсно, знайомі дуже багато років. Я дійсно йому довіряю. Він не пропустив жодного засідання…

Журналіст:  Але це неправда.

Зеленський:  Можна я відповім? А тепер ви поїдете в лікарню, де він ледь не помер, тому що у нього трапився інфаркт, після цього він пропустив всі засідання. Тому, коли я вам кажу, як людина з людиною: "Можна я вам відповім?", а ви кажете: "Ні". Дослухайте.

Журналіст:  Вибачте, я не знав цього.

Як повідомляв ONLINE.UA , раніше  Зеленський назвав головну свою мету на посаді президента. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?