Зеленський пояснив, чому Загороднюк отримав посаду міністра оборони
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський пояснив, чому Загороднюк отримав посаду міністра оборони

Зеленський пояснив, чому Загороднюк отримав посаду міністра оборони
Джерело:  interfax.com.ua

Український лідер Володимир Зеленський представив нового міністра оборони Андрія Загороднюка, який замінив попередника Степана Полторака. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, він закликає підтримати новопризначеного топ-посадовця, бо той - фахівець у питаннях державної оборони.

"І я хотів би, щоб в нас усе було мирно, тому я дуже хотів, щоб саме кандидатура Андрія була підтримана від серця, а не тому, що я щось там сказав і попросив, паном Полтораком", - підкреслив Зеленський.

Він додав, що Полторак вже підтримав призначення президента.

Слід нагадати, у четвер, 29 серпня, Верховна Рада затвердила новий склад Кабінету міністрів. Прем'єром став Олексій Гончарук. Наступного дня він виступив перед представниками ЗМІ із низкою заяв щодо своєї майбутньої діяльності.

Йдеться про можливість перемогти контрабанду, важкість рішення про Арсена Авакова на чолі МВС і перевірки освітньої та медичної реформ.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий голова МЗС України Вадим Пристайко заявив, що пріоритет його роботи - деокупація Кримського півострова і його повернення, а також завершення українсько-російського протистояння на Донбасі. Він не буде змінювати зовнішньополітичну орієнтацію на ЄС та НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?