Зеленський пояснив, коли розведення військ почнеться у Петрівському
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський пояснив, коли розведення військ почнеться у Петрівському

Зеленський пояснив, коли розведення військ почнеться у Петрівському

Президент України Володимир Зеленський заявив, що дата розведення сил під Петрівським на Донеччині вже узгоджена. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Державний лідер виступив на пресконференції спільно з генсекретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. За його словами, для відведення українських військових необхідне 7-денне підтримання "режиму тиші".

"Ми зі свого боку почали розведення у Катеринівці. Якщо все буде безпечно і в Петрівському впродовж тижня, то, мені здається, 4 листопада ми повинні почати розведення і в Петрівському", - стверджує Зеленський.

Нагадаємо, штаб Операції Об'єднаних сил оголосив про початок розведення у Золотому-4 на Луганщині у вівторок, 29 жовтня. Військовослужбовці та бойовики обмінялися сигналами, після чого ініціювали дзеркальне відведення.

Петрівське повинно стати іншим кроком у програмі розведення, яку узгодили ще 2016 року. За каденції президента Петра Порошенка план не реалізували.

Як повідомляв ONLINE.UA, Нацполіція проінформувала про повний контроль правоохоронців та силовиків Нацгвардії над ситуацією у Золотому. Наразі патрулі посилені, а у відповідному районі працює оперативний штаб, готовий реагувати на будь-які зміни в обставинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?