Зеленський пояснив, як збирається повернути Донбас і Крим - відео виступу
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський пояснив, як збирається повернути Донбас і Крим - відео виступу

Зеленський пояснив, як збирається повернути Донбас і Крим - відео виступу
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський надіється, що завдяки підтримці міжнародних партнерів вдасться досягти повернення українських територій політико-дипломатичним шляхом, припинення війни і встановлення миру. З даною заявою він виступи під час участі в Діалозі лідерів на Саміті ООН з питань Цілей сталого розвитку в рамках 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, передає ONLINE.UA.

"Жодна держава не досягне сталого розвитку без миру і почуття безпеки. Сталий розвиток неможливий під звуки пострілів і вибухів, неможливо там, де панують агресивні геополітичні стратегії, аплодують вторгненню в інші держави та порушенню прав і свобод людини", - сказав він.

За словами Зеленського, Україна віддана своїм зобов'язанням щодо Цілей сталого розвитку - для їх досягнення створені національні стратегічні рамки, функціонує механізм впровадження цілей і моніторингу цього процесу.

 "Я вірю, що разом з міжнародними партнерами, політико-дипломатичним шляхом ми зможемо домогтися повернення наших територій, припинення війни і панування миру. І це - наша мета номер один. Для того, щоб пліч-о-пліч з державами-членами ООН ми без бар'єрів могли рухатися вперед для досягнення інших Цілей сталого розвитку і разом будувати новий світ, вільний від бідності, голоду, хвороб і воєн", - резюмував президент України.

 Як повідомляв ONLINE.UA, у Нью-Йорку в США в рамках 74-ї сесії Генасамблеї ООН відбулися переговори українського лідера Володимира Зеленського та канцлерки Німеччини Ангели Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?