Зеленський представив очільника Харківської ОДА - що про нього відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський представив очільника Харківської ОДА - що про нього відомо

Зеленський представив очільника Харківської ОДА - що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський у середу, 6 листопада, вирушив до Харкова, де представив нового керівника обласної державної адміністрації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

ОДА керуватиме Олексій Кучер.

"Голова Харківської ОДА подякував Володимиру Зеленському за довіру. Олексій Кучер зазначив, що пріоритетом його роботи буде залучення інвестицій, вирішення екологічних проблем, а також боротьба з корупцією", - зазначив Офіс президента.

За офіційними даними, Кучер народився у 1985 році. Він отримав освіту у Харківському національному педагогічному університеті імені Г. Сковороди та Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого.

У 2011 році майбутній посадовець став власником адвокатської ліцензії. Він також викладав у Вищій школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України.

Кучер переміг на парламентських виборах влітку 2019 року та отримав мандат народного депутата.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський на Харківщині відвідав об'єкти оборонної галузі, які відносяться до "Укроборонпрому". Він стверджує, що був шокований умовами роботи персоналу підприємств та їхнім загальним станом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?