Зеленський представив план відбудови України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський представив план відбудови України

Зеленський представив план відбудови України
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський описав своє бачення відновлення зруйнованих регіонів України і нагадав про необхідність реформ під час свого онлайн-звернення до конференції з відбудови України, яка відбувається в Лугано.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОПУ

Зеленський представив план відбудови України

За словами президента, його команда уже розробила національний план відбудови, на фундаменті якого можна буде реалізувати кожну ініціативу.

Зеленський перерахував ключові принципи відбудови, серед яких: безпека, технологічність, дотримання екологічних стандартів, застосування зелених технологій, реалізація принципів безбар’єрності, спрямованість на інтереси громад, максимаьна прозорість та укорінення проєкту відбудови в реальному економічному житті України, щоб створити нові робочі місця і нові виробництва в Україні.

Окрім того, глава держави нагадав про те, що Україна отримала статус кандидата на вступ до Євросоюзу, який вимагатиме проведення реформ.

Рух до набуття повноправного членства передбачає реформи, але й відбудова України передбачає реформи. Маємо ще посилити наші інституції, оновлювати стандарти життя. Наша мета в тому, щоб Україна стала не лише найбільш вільною країною в Європі, найбільш зручною для життя і бізнесу, але і щоб ми найшвидше з усіх, хто рухався в Європейський Союз, виконали політичну частину роботи. Ми можемо це зробити, - наголосив Володимир Зеленський.

Що важливо розуміти, учасниками конференції у Лугано стали понад 40 держав і понад 20 міжнародних організацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?