Зеленський приїхав до українських воїнів під Бахмут — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський приїхав до українських воїнів під Бахмут — відео

Зеленський приїхав до українських воїнів під Бахмут — відео
Джерело:  online.ua

Володимир Зеленський 29 липня – на передовій. Президент під Бахмутом ообисто вітає підрозділи Сил спеціальних операцій з професійним святом.

Джерело: Володимир Зеленський

Президент Зеленський під Бахмутом вітає Сили спеціальних операцій

Про це він повідомив у своєму Facebook:

Бахмутський напрямок, передові позиції Сил спеціальних операцій. Сьогодні я тут, щоб привітати наших воїнів з їхнім професійним днем, ушанувати їхню силу.

Заслухав доповідь командира, поспілкувався з військовими. Дуже потужні, дуже результативні. Хоч деталей про актуальні операції ССО й не розкажеш – лише з часом, але виконання вами, хлопці, завдань заради України справді героїчне.

Історія свята Сил спеціальних операцій в Україні

29 липня Україна відзначає День сил спеціальних операцій Збройних Сил. Це дуже молодий і один з найсекретніших підрозділів ЗСУ. До нього входять частини спеціального призначення та підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій. Девіз ССО України – "Йду на Ви!".

Чинний командир ССО – бригадний генерал Віктор Хоренко.

Сили Спецоперацій ЗСУ були створені в Україні у 2016 році. Того ж року було засновано свято на честь ССО за наказом президента Порошенка – "Про День Сил Спеціальних операцій". Урочистість була встановлена "з метою подальшого розвитку національних військових традицій з огляду на важливу роль Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?