Зеленський призначив нового голову Запорізької ОДА — що про нього відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський призначив нового голову Запорізької ОДА — що про нього відомо

Зеленський призначив нового голову Запорізької ОДА — що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський відзначився новим указом про призначення голови Запорізької Обласної державної адміністрації. Документ підписаний у п'ятницю, 18 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За оприлюдненими даними, в указі № 577/2020 говориться, що новим керівником адміністрації став Олександр Старух.

"Призначити Старуха Олександра Васильовича головою Запорізької обласної державної адміністрації", - оголошує документ.

Також ще одним указом Зеленський усунув з відповідної посади Віталія Боговіна, це сталося "згідно з поданою ним заявою".

Нагадаємо, Верховна Рада у середу, 16 грудня, підтримала подання про призначення Старуха на чолі Запорізької ОДА.

Олександр Старух — мешканець Запоріжжя, де він і народився 1973 року. У 1995 році він отримав диплом про вищу освіту від Запорізького державного університету, а згодом отримав науковий ступінь кандидата історичних наук.

Старух очолював Запорізьку ОДА з 2008 до 2010 років, тоді президентом був Віктор Ющенко. Звільнили його після інавгурації Віктора Януковича, 18 березня 2010 року.

Пізніше, після трирічної "перерви" на наукову діяльність, він працював депутатом Запорізької обласної ради.

Попередній очільник Запорізької ОДА обіймав посаду буквально з 11 грудня 2020 року. Боговін з 15 грудня очолює Запорізьку облраду.

Як повідомляв ONLINE.UA, новим головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації затвердили Валентина Резніченка. Президент Володимир зеленський підписав відповідний документ про призначення на посаду напередодні, 10 грудня. За офіційними даними, указ отримав номер 558/2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?