Зеленський призначив нову уповноважену з питань волонтерства
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський призначив нову уповноважену з питань волонтерства

Зеленський призначив нову уповноважену з питань волонтерства
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський здійснив нове призначення серед своїх уповноважених. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

У середу, 4 грудня, голова України підписав указ про призначення на посаду позаштатної омбудсмен з питань волонтерства Наталії Пушкарьової.

Окрім того, документ визначає обов'язки уповноваженої. Посадовиці необхідно відстежувати ситуацію з дотриманням прав волонтерів, реагувати на такі порушення, брати участь у створенні законопроєктів щодо цієї діяльності, готувати тематичні заходи за участю президента.

Омбудсмен може аналізувати ситуацію у сфері волонтерства, робити офіційні запити в Офіс президента, Кабмін та інші структури з цього приводу, робити оголошення для населення, підтримувати відповідні ініціативи.

Нагадаємо, в Україні 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Зеленський у четвер, 5 грудня, виступив із заявою щодо трагічної пожежі в Одесі. Він оголосив свої співчуття з приводу загибелі у полум'ї неповнолітньої дівчини та зазначив, що жертв може бути більше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?