Зеленський призначив свого представника в Кабміні
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський призначив свого представника в Кабміні

Зеленський призначив свого представника в Кабміні
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса своїм представником у Кабінеті міністрів. Даний указ 22 травня опублікували на сайті президента, передає ONLINE.UA.

"Призначити Геруса Андрія Михайловича представником президента України у Кабінеті міністрів України", - йдеться в указі №314.

Варто зазначити, що Андрій Герус був членом команди Зеленського, яку він представив 19 квітня.

 "Він був членом Нацкомісії з регулювання енергетики. У НКРЕ активно виступав проти закупівлі трансформаторів, вироблених на підприємстві Костянтина Григоришина, який в ті часи був партнером екс-президента Петра Порошенка. Був звільнений з посади за власним бажанням. Під час Майдану жив і працював у Лондоні, координував акції протесту під житловим комплексом "One Hyde Park", де розташована квартира Ахметова", - йдеться в повідомленні.

Наразі Герус є головою Асоціації споживачів електроенергії, в яку входять великі підприємства, у собівартості продукції яких електроенергія становить більшу частину. Є лобістом зниження тарифу для промисловості.

Також він є активним противником існування схеми збагачування Рината Ахметова за формулою "Роттердам плюс".

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора президент  Зеленський призначив генерал-лейтенанта Руслана Хомчака  начальником Генерального штабу Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?