Зеленський проголосував на виборах президента України
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський проголосував на виборах президента України

Зеленський проголосував на виборах президента України

Кандидат Володимир Зеленський проголосував на виборах президента України. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Громадське», свій голос він віддав разом з дружиною на дільниці, де офіційно зареєстрований.

Після того, як лідер президентських рейтингів опустив свій бюлетень в урну для голосування, він привітав усіх присутніх з Вербною неділею та побажав гарного настрою. Володимир Зеленський висловив впевненість у «обов’язковій перемозі України та українців».

За словами кандидата в президенти, ранок він зустрів з дітьми, яєчнею та кавою під музику американського репера Емінема. Кандидат пообіцяв після оголошення результатів виборів дати брифінг для преси.

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA, останні передвиборчі дебати не виявили беззаперечної перемоги жодного з кандидатів у президенти. Втім, згідно соціологічних досліджень, шанси Володимира Зеленського перемогти Петра Порошенка можна оцінювати майже як стовідсоткові. Цей прогноз підтверджується ставками букмекерів. Практично всі вони впевнені у перемозі актора студії «95-й квартал».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?