Зеленський прокоментував скандал з поліцією в Рівному
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський прокоментував скандал з поліцією в Рівному

Зеленський прокоментував скандал з поліцією в Рівному
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський закликав правоохоронців «не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок». За інформацією ONLINE.UA, про це він повідомив у своєму Facebook, коментуючи скандал з затриманням поліцією м. Рівне 16-річної дівчини та 20-річного юнака, які тримали плакати з вимогою імпічменту президента.

За словами Зеленського «ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше». Також президент пообіцяв ініціювати проведення службової перевірки дій рівненських правоохоронців.

«З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку. 
Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся», – написав президент.

Як вчора повідомлялося телеканалом « Рівне 1 », 25 травня поліцейські затримали двох місцевих підлітків, які вийшли на міський Майдан Незалежності з плакатами «Імпічмент президенту» таі «Не кумівство, а по-братськи». Після складання протоколу про «несанкціонований мітинг» підлітків відпустили з поліцейського відділку.

Випадок з затриманням у Рівному спричинив чималий розголос в Україні. Своє обурення діями поліцейських висловила перша віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко. За її словами, подібних дій з перешкоджанням мирному протесту за часів президента Порошенка не було.

Нагадаємо, що сьогодні в Росії пояснили, що буде далі з полоненими українськими моряками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?