Зеленський провів термінові переговори з Ердоганом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський провів термінові переговори з Ердоганом

Зеленський провів термінові переговори з Ердоганом
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський під час телефонної розмови з турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом обоговорив проведення Стратегічної ради високого рівня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Сторони підкреслили налаштованість на подальше посилення співпраці в усіх напрямах, що становлять обопільний інтерес", - сказано в повідомленні.

В Офісі президента наголосили, що в розвиток попередніх домовленостей, Зеленський та Ердоган обговорили плани стосовно проведення у Києві до кінця 2019 року чергового засідання Стратегічної ради високого рівня.

Президент Туреччини поінформував про результати свого нещодавнього візиту до РФ. Деталей в ОПУ не наводять але зазначають, що в цьому контексті турецький лідер підтвердив незмінність підтримки з боку Анкари суверенітету й територіальної цілісності України.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, французький лідер Еммануель Макрон в ході телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським розповів про свої переговори з очільником Кремля Володимиром Путіним і заявив про необхідність певних кроків з метою врегулювання конфлікту на сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?