Зеленський провів засідання Ставки. Обговорювали фронт та бригади наступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський провів засідання Ставки. Обговорювали фронт та бригади наступу

Зеленський провів засідання Ставки. Обговорювали фронт та бригади наступу
Джерело:  online.ua

19 червня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача Збройних сил України. 

Джерело: Володимир Зеленський

Про що говорили на Ставці

Сьогодні максимально зосередилися на двох темах: фронті та бригадах наступу, - написав Зеленський.

На засіданні Ставки доповідали Сирський, Тарнавський, Залужний, Буданов про оперативну обстановку, забезпечення боєприпасами, прогноз дій противника на найближчий час.

Міністр Клименко відзвітував про підготовку бригад Нацгвардії та прикордонників, забезпечення їх технікою та всім необхідним для виконання бойових завдань.

Що відомо про контрнаступ ЗСУ

Експерти ISW повідомляли, що протягом 17 червня українські війська проводили контрнаступальні дії щонайменше на чотирьох напрямках на Донеччині, Луганщині та Запоріжжі.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що Сили оборони продовжують контрнаступальні операції під Бахмутом.

Росіяни заявляли, що ЗСУ завдавали локальних наземних ударів на захід і на південь від Кремінної і північну та південну околиці Бахмута.

Також ЗСУ продовжували операції південніше, південно-західніше та південно-східніше Великої Новосілки, яка знаходиться поблизу адміністративного кордону між західною частиною Донецької та східної Запорізької областей.

Також Сили оборони, за словами аналітиків, проводили операції на південний захід та південний схід від Оріхова на заході Запорізької області.

Маляр також зазначала, що українські війська просунулися на відстань до двох кілометрів за кількома неназваними напрямками на півдні України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?