Зеленський раптово звернувся до України - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський раптово звернувся до України - відео

Зеленський раптово звернувся до України - відео
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський вигадав новий формат для спілкування з українцями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його представництво у Facebook.

У соціальній мережі державний лідер оприлюднив відеоролик, у якому він коментує події останнього тижня.

"Буду відверто ділитись усім, що на душі. Розповідатиму про наші успіхи, перемоги, плани та невдачі (а вони, звичайно, теж є). Сподіваюсь, що такий формат усім «залетить»)", - пояснив Зеленський у дописі.

У першій "серії" такого спілкування президент нагадав про повернення захоплених РФ військових кораблів, нещодавні скандали у фракції "Слуга народу" та виключення з неї народних депутатів, а також інші події.

Слід нагадати, що влітку команда нового президента заявляла, що буде більш сучасно спілкуватися з населенням України.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський у суботу, 23 листопада, звернувся до українців з нагоди дня пам'яті жертв Голодомору. Він нагадав, що під час сталінського геноциду загинули за різними оцінками від 4 до 8 мільйонів українців. Народ ніколи не забуде цих злочинів та не забуде вчинків кремлівської влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?