Зеленський розповів, як буде розбиратися з кумом Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів, як буде розбиратися з кумом Путіна

Зеленський розповів, як буде розбиратися з кумом Путіна
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський пообіцяв, що не дозволить монополізувати українське телебачення куму очільника Кремля Віктору Медведчуку. З даною заявою він виступив у Борисполі 10 липня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу офісу глави держави.

"Під час війни будь-які люди, у яких не проукраїнське бачення, не можуть монополізувати український канал. Ми повинні з цим розбиратися", – відповів Зеленський на запитання про телеканал NewsOne, який мав намір провести телеміст з російським пропагандистським каналом.

За словами українського лідера, це питання врегулюють на законодавчому рівні після обрання нового складу Верховної Ради.

 "Таким людям, як пан Медведчук, не дамо монополізувати наше українське телебачення", – додав президент.

Він наголосив,що жодних інформаційних монополій в Україні не буде.

Як повідомляв ONLINE.UА, проросійський політик та член партії "Опозиційна платформа – "За життя"Віктор Медвечук, який нещодавно купив український телеканал ZIK, веде переговори про придбання ще двох популярних ЗМІ. Про це повідомила колишня ведуча ZIKу Тетяна Даниленко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?