Зеленський розстріляв депутатів в продовженні популярної комедії: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зеленський розстріляв депутатів в продовженні популярної комедії: з'явилося відео

Зеленський розстріляв депутатів в продовженні популярної комедії: з'явилося відео

У мережі з'явився новий тизер політичної  комедії "Слуга народу 2" студії "Квартал 95", який вийде на широкі екрани кінотеатрів 24 грудня 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook студії.
Про вихід тизера йдеться на сторінці "Кварталу 95" в соціальній мережі.
"Голобородько "ПЕРЕКОНАВ" всю Верховну Раду - новий тизер "Слуга Народу 2"!", - сказано в повідомленні.


У відео, головний герой фільму - президент Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, втомившись від бездіяльності депутатів, бере в руки зброю і розстрілює всіх без винятку.


Такий несподіваний поворот користувачі мережі сприйняли з гумором.
"Цей епізод мрія багатьох українців", "Готовий проголосувати за будь-кого хто розстріляє всю ВР", "Як же я вам вдячний за таку сцену, оскільки її я тільки в голові міг уявили, а тут! Просто як камінь з душі", "Вимагаю таке реаліті-шоу в ВР!", "Давно б так!", "Було б добре так переконати один раз!", "Можу подавати патрони..!", "Іншого рішення немає інакше нічого не зміниш. Підтримую", - іронізують в мережі.
Нагадаємо, "Слуга народу 2" - це продовження подій, викладених в популярному серіалі "Слуга народу", який був показаний на каналі "1+1" і став найбільш рейтинговим продуктом на українському ТБ восени 2015 року.
Проект включає два формати: крім фільму, знімають ще й серіал для ТБ. Він вийде на "1+1" в 2017 році.
У фільмі знімаються: Станіслав Боклан, Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Ольга Кіяшко, Володимир Горянський, Дмитро Лаленков та багато інших українських актори.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явився перший офіційний трейлер політичної комедії "Слуга народу 2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?