Зеленський сам просив: у Путіна виступили з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський сам просив: у Путіна виступили з резонансною заявою

Зеленський сам просив: у Путіна виступили з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Помічник очільника Кремля Юрій Ушаков почав стверджувати, що український лідер Володимир Зеленський просив про зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним під час візиту до Ізраїлю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

"Програма дуже насичена, і якщо будуть окремі зустрічі, то вони будуть тільки на ногах, будуть носити досить короткий характер. Звичайно, президент, у будь-якому разі, потисне руки основним учасникам, це неминуче. Чи відбудуться тривалі бесіди - дуже сумнівно, просто часу немає фізично", - зазначив помічник російського президента.

Окрім того, він наголосив, що запити про зустрічі з главою Кремля надходили від президента Зеленського. Журналісти поцікавилися в Ушакова, чи довелося Кремлю відмовити у зустрічі із українським лідером.

"Ніхто нікому не відмовляв, просто від багатьох держав надходять пропозиції про зустрічі, з урахуванням графіка ці зустрічі, принаймні тривалі, не можливі", - зазначив помічник Путіна.

Нагадаємо, що 22 cічня в мережі поширили дані про те, що в Ізраїлі можлива зустріч Путіна і Зеленського. Чимало українських видань відразу ж звернулася за коментарем до пресслужби президента України - там відповіли, що подібна зустріч наразі не планується.

Варто звернути увагу на те, що формальним приводом візиту до Ізраїлю для Володимира Путіна є участь в Міжнародному форумі пам'яті Голокосту і відкриття пам'ятника жертвам блокади Ленінграда. Однак від нього чекають не тільки цього: найбільше Ізраїль розраховує на повернення 26-річної ізраїльтянки Наами Іссахар, засудженої в Росії на 7,5 роки колонії за зберігання і контрабанду наркотиків, і конструктивну розмову про Сирію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін зробив попередження росіянам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?