Зеленський терміново скликає РНБО - важливі дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново скликає РНБО - важливі дані

Зеленський терміново скликає РНБО - важливі дані

Український лідер Володимир Зеленський скликає на 17 березня екстрене засідання Ради національної безпеки. Глава держави планує детально обговорити можливість введення режиму надзвичайного стану на території усієї України. Про інформує "ZN.UA" з посилання на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

Українці вже звернули увагу на те, що через коронавірус в нашій країні починають вводити жорсткіші обмеження. Так, ймовірно, 17 березня буде оголошено стан надзвичайної ситуації в усій Україні. Як відомо, поки стан надзвичайної ситуації введений лише на території Чернівецької області та у місті Радомишль на Житомирщині, де померла перша жертва коронавірусу.

Раніше для запобігання поширення коронавірусу Рада національної безпеки України закрила кордони на два тижні для іноземців. З 17 березня на два тижні наша країна також закриває авіасполучення.

Що важливо розуміти, 16 березня українська влада звернулася із невідкладним важливим проханням до Польщі. Офіційний Київ закликає терміново відкрити піший пункт пропуску Шегині-Медика, де напередодні українські громадяни "застрягли", не маючи змоги потрапити в Україну. Як відомо, у зв’язку з коронавірусом польська влада обмежила дію пунктів пропуску на своїх кордонах.

Цього ж дня стало відомо, що за останні 12 годин кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом у Польщі зросла на 25 осіб. Серед них, на жаль, виявили 2 українців.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, стало відомо, скільки людей можуть втратити роботу через коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?