Зеленський терміново звернувся до нардепів - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський терміново звернувся до нардепів - подробиці

Зеленський терміново звернувся до нардепів - подробиці
Джерело:  24 канал

Президент України Володимир Зеленський на засіданні фракції "Слуга народ" завернувся до народних депутатів із закликом щодо земельної реформи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, необхідно підтримати законопроєкт під номером 2178-10. Він скасовує мораторій на торгівлю землею в Україні з 1 жовтня 2020 року.

"Він переконував, що потрібно проголосувати за закон, який власне запропонував депутат Сольський", - цитує видання Ірину Верещук, нардепку та представницю уряду у парламенті.

Втім, вона сама назвала внесені документи щодо ринку землі незавершеними. Їх нібито не можна приймати навіть у першому читанні.

Нагадаємо, питання щодо відкриття продажу землі в Україні, який був заборонений десятиріччя, загострився протягом останніх днів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський виступив зі спеціальним відеозверненням стосовно відкриття земельного ринку в Україні. Він пояснив населенню, що йдеться лише про дозвіл купувати ділянки лише для українців. Питання щодо продажу іноземцям може бути вирішено референдумом. Для цього вже готують законопроєкт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?