Зеленський терміново звернувся до українців з важливим оголошенням
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново звернувся до українців з важливим оголошенням

Зеленський терміново звернувся до українців з важливим оголошенням
Джерело:  online.ua

У понеділок, 23 листопада, глава української держави Володимир Зеленський терміново звернувся до всіх українців з важливим оголошенням - він повідомив, що сьогодні отримав негативний результат тесту на COVID-19, а це значить, що президент вилікувався від коронавіруса і повертається до повноцінної роботи. З нагоди свого одужання Зеленський записав відеозвернення, в якому закликав українських громадян максимально берегти себе від коронавірусної хвороби за допомогою захисних масок і дотримання дистанції. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"У мене, нарешті, негативний результат тесту на коронавірус. Відтепер я вже на роботі. День буде насиченим, але я дуже радий зануритися в роботу в звичайному режимі", - йдеться у відеозверненні Зеленського.

Як відомо, коронавірус у президента України діагностували 9 листопада. У той же день занедужав і глава Офісу президента Андрій Єрмак. На наступний день, 10 листопада, їх госпіталізували в київську клініку "Феофанія", де вище керівництво країни проходило лікування і продовжувало роботу в спеціально обладнаних для цього палатах. Регулярно Зеленський з лікарні записував відеозвернення для українців, в яких розповідав як переносить ковід, а також про важливі події в країні.

Важливо відзначити, що одночасно із Зеленським та Єрмаком коронавірус діагностували у голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, якому довелося тимчасово передати свої повноваження віце-спікеру парламенту. Також коронавірусом наразі хворіє міністр охорони здоров'я України Максим Степанов, який вирішив пройти шлях звичайного українця, що зіткнувся з COVID-19.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський звернувся до всіх українців і запевнив, що не забув про свої обіцянки, дані громадянам країни як під час своєї передвиборної президентської кампанії, так уже і на посаді президента країни. У День Гідності та Свободи він запевнив, що обов'язково введе реальне народовладдя в Україні, щоб кожен наступний президент не зміг піти проти вирішальної волі народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?