Зеленський ухвалив важливе рішення щодо "євроблях"
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський ухвалив важливе рішення щодо "євроблях"

Зеленський ухвалив важливе рішення щодо "євроблях"
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський підписав законопроєкт про відстрочку на 90 днів штрафів за нерозмитнені автомобілі на іноземній реєстрації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Верховної Ради.

Законопроєкт №1030 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відстрочки застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України" був прийнятий парламентом 12 вересня.

За словами авторів законопроєкту, це відтермінування буде останнім і більше депутати не будуть продовжувати терміни періоду звільнення власників "євроблях" від штрафів.

У законопроєкті йдеться, що розмитнити свої автомобілі власники зможуть лише за 100% ставками акцизного збору.

Нагадаємо, нещодавно були підвищені штрафи для власників євроблях. Останні неодноразово організовували протестні акції на дорогах України та в урядовому кварталі Києва, зокрема — під будівлею Верховної Ради. Вони виступали проти згаданих штрафів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Державна фіскальна служба  оголосила про санкції у розмірі 85 тисяч гривень  для тих порушників, що прострочили розмитнення на 20-30 діб. Порушників понад 30 діб чекатимуть штрафи у розмірі 170 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?