Зеленський вагається - надійшли неочікувані новини про уряд
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський вагається - надійшли неочікувані новини про уряд

Зеленський вагається - надійшли неочікувані новини про уряд

Президент України Володимир Зеленський надумав оновити вищий склад Кабінету міністрів, однако ще вагається з цього приводу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду" з її власними джерелами.

За словами інформаторів, державний лідер не вирішив, чи варто звільняти прем'єр-міністра Олексія Гончарука та міняти його іншим політиком. Можливі причини таких змін — нібито слабкі результати роботи уряду та соціологічний рейтинг.

Нещодавно у ЗМІ оприлюднили відомості про Сергія Тігіпка як кандидата у прем'єри. Джерела зазначають, що він — далеко не перший кандидат, лише "засвітився".

Також повідомлялося про олігарха Валерія Хорошковського, однако це "скоріше він так хоче, аніж реально є кандидатом".

На думку джерел, Верховна Рада має голоси для відставки Гончарука. Через його імунітет до 29 серпня лише потрібна особиста заява.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники парламентської фракції "Слуга народу" напередодні почали відкрито критикувати діяльність Кабміну під керівництвом Гончарука. Зазначається, що політсила має дуже багато питань до уряду та нагадує про палкі дискусії на зустрічах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?