Зеленський відреагував на чутки про замах на нього під час зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відреагував на чутки про замах на нього під час зустрічі з Путіним

Зеленський відреагував на чутки про замах на нього під час зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський запевняє, що не боїться замаху на себе в ході особистої зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОПУ

Зеленський не боїться замаху на себе під час зустрічі з Путіним

Я наполягав на зустрічі з лідером Російської Федерації з самого початку, тому що вважаю, що будь-які формати щодо зустрічі через посередників з Росією або передавати ту чи іншу інформацію лідеру РФ через дружні країни – я вважаю, не дасть бажаного результату. Я вважаю, цю війну може зупинити той, хто її розпочав. Щодо замахів – я не дуже боюсь. Дуже боїться моя охорона, скажу вам відверто. І дуже боїться моя сім’я. Це – щоб зовсім ми були відвертими, - наголосив Володимир Зеленський.

Український лідер звернув увагу на те, що будь-яка адекватна людина завжди обирає дипломатичний шлях, оскільки прекрасно усвідомлює, що, навіть якщо це складно, це може зупинити втрати тисячі, десятки тисячі – а з такими сусідами – сотні тисяч і навіть мільйонів жертв.

Я не боюсь зустрічі з президентом (Путіним – ред.), якщо щодо замахів. Боятися я просто не маю права, тому що наш народ показав, що він нічого не боїться. Боїться за своїх дітей. Люди голіруч зупиняли танків, іншу російську техніку. Так само як і наші Збройні сили України, так само, як і наші нацгвардійці, - зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?