Зеленський відреагував на вбивство працівниці посольства США в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відреагував на вбивство працівниці посольства США в Києві

Зеленський відреагував на вбивство працівниці посольства США в Києві
Джерело:  online.ua

30 вересня у столиці в Шевченківському районі Києва знайшли жінку із травмою голови - непритомною її госпіталізували, але жінка згодом померла у лікарні. При огляді речей потерпілої виявлено посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я. Вже 1 жовтня команда українського лідера Володимира Зеленського висловила співчуття з приводу загибелі в Києві працівниці посольства США. В Офісі президента звернули увагу на те, що українські поліцейські займаються розслідуванням і розглядають версію як навмисного вбивства, так і нещасного випадку. Офіс пообіцяв сприяти встановленню всіх обставин загибелі, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

"З великим сумом дізналися про те, що в лікарні померла громадянка Сполучених Штатів Америки, співробітниця американського посольства у Києві. Жінку з травмою голови 30 вересня знайшли перехожі просто неба біля залізниці у Шевченківському районі столиці. У неї залишилося четверо дітей і чоловік. Висловлюємо наші найщиріші співчуття рідним, друзям і колегам загиблої", - йдеться в повідомленні Офісу президента.

Як уже згадувалося раніше, в результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій поліцейських встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Наразі тривають його пошуки. Правоохоронці наголошують, що зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Шевченківському управлінні столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана відповідна правова кваліфікація.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 1 жовтня представники штабу ООС вирішили розповісти про реальну причину пожеж на Донбасі — вони розповідають, що військові ЗСУ та рятувальники ДСНС продовжують локалізувати пожежі, "спричинені напередодні ворожими збройними провокаціями із застосуванням трасуючих куль".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?