Зеленський вимагає відключити РФ від GPS й заблокувати Центробанк
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський вимагає відключити РФ від GPS й заблокувати Центробанк

Зеленський вимагає відключити РФ від GPS й заблокувати Центробанк
Джерело:  online.ua

24 березня глава держави Володимир Зеленський почав вимагати у членів Великої Сімки відключити Росію від сервісів GPS та повністю заблокувати фінансову систему РФ.

Джерело: сайт Офісу президента України

Зеленський закликає відключити РФ від GPS й заблокувати Центробанк

Потрібно повне ембарго на торгівлю з Росією, потрібно позбавити Росію можливості використовувати GPS на війні. Це дуже важливо. Щоб ця система не допомагала російським ракетам і бомбам знищувати мирні міста, – наголосив український лідер.

За словами Володимира Зеленського, російські банки та Центробанк Росії повинні отримати повне блокування від глобальної фінансової системи.

Воєнні злочинці мають залишитися взагалі без грошей, а їхні заморожені активи повинні перетворитися, зокрема, на репарації для відбудови України... Краще наразі надати Україні підтримку зброєю, яка їй справді потрібна, ніж потім шукати зброю ще й для інших країн", – підкреслив глава держави.

Не можна також не згадати й про те, що цього ж дня Володимир Зеленський озвучив публічне попередження, що після наступу на Україну очільник Кремля Володимир Путін планує піти далі у Європу.

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Ми воюємо не тільки за Україну, а за безпеку Європи. І ми довели, що заслуговуємо бути повноправним членом Європейського Союзу, — підсумував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?