Зеленський вирушив у нову робочу поїздку - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський вирушив у нову робочу поїздку - що відомо

Зеленський вирушив у нову робочу поїздку - що відомо
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський вирушив у нову робочу поїздку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну пресслужбу голови держави.

За офіційними даними, український державний лідер спрямував до Харкова.

"Президент візьме участь у робочій нараді з проблемних питань діяльності ДК "Укроборонпром" і представить новопризначеного голову Харківської обласної державної адміністрації", - пояснили в ОПУ.

Окрім того, Зеленський планує відвідати об'єкти держпідприємства "Завод імені В. О. Малишева".

Нагадаємо, український президент у регулярному порядку здійснює робочі візити у регіони - для презентації нових посадовців чи з іншою метою.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський у вівторок, 5 листопада, виступив з новими розпорядженнями для Міністерства оборони. Зокрема, він доручив очільнику відомства Андрію Загороднюку до 31 грудня створити об’єднану систему керівництва та управління силами оборони відповідно до стандартів НАТО.

Також обговорювалося формування нового органу - військової поліції, яка також відповідає нормам Північноатлантичного альянсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?