Зеленський вирушив у регіони - ОПУ назвав мету поїздки
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський вирушив у регіони - ОПУ назвав мету поїздки

Зеленський вирушив у регіони - ОПУ назвав мету поїздки
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський почав у четвер, 6 лютого, робочу поїздку на Львівщину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Офісу президента.

За уточненням пресслужби, лідер вирушив у Львів для представлення нового очільника обласної державної адміністрації Максима Козицького.

"Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою на Львівщину. Глава держави представить новопризначеного очільника Львівської обласної державної адміністрації", - зазначили в Офісі.

Окрім того, Зеленський має намір відвідати шахту "Межирічанська", яка знаходиться під контролем державного підприємства "Львіввугілля" та розташована у Червонограді.

Нагадаємо, у цей самий день український президент вранці відвідав засідання парламентської фракції "Слуга народу". Під час звернення до нардепів, він закликав проголосувати за проєкт щодо відкритого ринку землі.

Окрім того, Зеленський брав участь у презентації проєкту "Дія" - застосунку для отримання українцями державних послуг.

Як повідомив ONLINE.UA, президент Зеленський жорстко звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Він вимагає прогресу в розслідуванні справ вбивства журналіста Павла Шеремета, активістки Катерини Гандзюк, а також інших кримінальних інцидентів, що мали резонанс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?