Зеленський виступив з важливою заявою на саміті Україна – ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський виступив з важливою заявою на саміті Україна – ЄС

Зеленський виступив з важливою заявою на саміті Україна – ЄС
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський повідомив, що під час 21-го саміту Україна – Європейський союз, він обговорив зі світовими лідерами підтримку України, боротьбу з корупцією та продовження санкцій проти Росії. З даною заявою він виступив на спільній прес-конференції з президентом Ради Європи Дональдом Туском та головою Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером, передає ONLINE.UA.

Зеленський наголосив, що сьогоднішня зустріч у Києві – це зустріч партнерів та друзів, які поділяють спільні цінності.

"Це перший саміт для мене особисто. Кажуть, що новачкам щастить... Ми обговорювали плани на майбутнє. Це майбутнє не можливе, без миру в Україні", – сказав Зеленський.

Він додав, що ЄС продовжить секторальні та "кримські" санкції проти Росії-агресора.

"Я радий був сьогодні почути від наших європейських друзів, що їхня позиція щодо поведінки РФ залишається чіткою і незмінною. Секторальні та "кримські" санкції буде продовжено на наступні 12 і 6 місяців відповідно", – сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Європейської Ради Дональд Туск після візиту разом з президентом Володимиром Зеленським у Станицю Луганську заявив, що РФ винна в гуманітарних проблемах на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?