Зеленський висунув умову для дипломатичного врегулювання війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський висунув умову для дипломатичного врегулювання війни

Зеленський висунув умову для дипломатичного врегулювання війни
Джерело:  online.ua

За словами українського лідера Володимира Зеленського, він та його команда будуть готові до дипломатичного врегулювання війни лише після того, коли Збройні сили України вийдуть на кордони 1991 року.

Джерело: Володимир Зеленський 

Зеленський озвучив умову для дипломатичного врегулювання війни

Щодо ситуації на полі бою і чи готові ми до дипломатичного врегулювання і до якого дипломатичного врегулювання, якщо ми будемо на кордонах до 24 лютого. Це не наші кордони, які були 24 лютого. Там була контактна лінія між нами і окупантами.І тому ми ще раз підкреслюємо: Україна буде готова до того чи іншого формату дипломатії, коли ми будемо дійсно на наших кордонах. На наших реальних кордонах, згідно міжнародного права, - заявив президент під час пресконференції з прем'єрміністром Іспанії Педро Санчесом 1 липня в Києві.

Україна планує виграти війну до кінця 2023 року

На цьому тлі також не можна не згадати про те, що 1 липня видання The Washington Post заявило, що директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс таємно приїздив в Україну в червні.

Директор Бернс нещодавно відвідав Україну, як він це робив регулярно з початку недавньої агресії Росії більше року тому, — сказав анонімний американський чиновник.

Команда Володимира Зеленського нібито поділилася з ним подробицями амбітної стратегії, що має на меті звільнення усіх окупованих територій та початок переговорів про умови завершення війни з Кремлем до кінця 2023 року.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?