Зеленський влаштував перестановки в СБУ - найголовніше
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський влаштував перестановки в СБУ - найголовніше

Зеленський влаштував перестановки в СБУ - найголовніше
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський призначив начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки Сергія Андрущенка заступником голови СБУ і здійснив кілька кадрових престановок у керівництві. Це зазначається в указах українського лідера №856/2019, №857/2019, №858/2019, №859/2019, №860/2019, №861/2019, передає ONLINE.UA.

Вказано, що Зеленський призначив Сергія Андрущенка заступником голови СБУ, переднім указом Андрущенка було звільнено з посади начальника Департаменту захисту національної державності СБУ. Очільник Департаменту захисту національної державності СБУ президент призначив Анатолія Дублика. Глава держави також звільнив Олександра Бондарука з посади начальника управління СБУ у Львівській області.

А Юрія Гончарова президент звільнив з посади начальника управління в Чернігівській області і призначив на місце Бондарука у Львівській області.

Варто зазначити, що в липні Зеленський призначив Андрущенка начальником департаменту захисту національної державності СБУ. А трохи раніше того ж місяця президент призначив Бондарука начальником управління СБУ у Львівській області.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  працівники НАБУ затримали директора департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Світлану Кондзелю за підозрою у шахрайстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?