Зеленський вперше прокоментував загибель нардепа Тимчука
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський вперше прокоментував загибель нардепа Тимчука

Зеленський вперше прокоментував загибель нардепа Тимчука
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський висловив співчуття у зв’язку з загибеллю народного депутата Дмитра Тимчука. Глава держави назвав смерть політика великою втратою для країни, передає ONLINE.UA.

"Не стало Дмитра Тимчука. Патріот, народний депутат, офіцер, військовий журналіст, а від початку російської агресії в Криму – співзасновник "Інформаційного спротиву" – надійно тримав фронт інформаційної війни", – повідомила прес-служба Адміністрації Президента.

Нагадаємо, нардепа від фракції "Народний фронт" Тимчука знайшла з вогнепальним пораненням голови 19 червня в нього вдома його ж дружина. Поки на місце їхала "швидка", політик помер.

Слідство припускає, що Тимчук застрелився випадково при чищенні нагородної зброї – пістолета. Проте не виключають, що це могло бути або вбивство, або самогубство. Поки що поліція розслідує загибель нардепа як умисне вбивство. Варто зазначити, що у момент загибелі Тимчук був не сам у квартирі.

Як повідомляє ONLINE.UA, Національна поліція розглядає декілька версій загибелі народного депутата Дмитра Тимчука. Кримінальне провадження за фактом смерті політика відкрито за ст. 115 КК «Умисне вбивство».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?