Зеленський їде до США: відомі подробиці і дата
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський їде до США: відомі подробиці і дата

Зеленський їде до США: відомі подробиці і дата
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Український президент Володимир Зеленський здійснить офіційний візит у Сполучені Штати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами міністра закордонних справ Вадима Пристайко, державний лідер відвідає США через заходи Генеральної асамблеї ООН.

"Ви знаєте, що 23 вересня ми їдемо в США", - підкреслив Пристайко.

Він виступив на прес-конференції разом з молдавським колегою Ніку Попеску. Міністр пояснив, що незабаром офіційний Київ проінформує щодо дати переговорів Зеленського з президентом Дональдом Трампом.

Варто нагадати, зустріч лідерів повинна була здійснитися у Польщі на початку вересня. У країні запланували урочисті заходи з приводу 80-річчя з початку Другої світової війни. Трамп не зміг прилетіти до Східної Європи через ураган "Доріан", що наблизився до узбережжя його країни, тож переговори скасували.

Як повідомляв ONLINE.UA, американські ЗМІ проінформували про наміри Трампа домовитися з Зеленським  щодо розслідування проти його потенційного опонента на майбутніх виборах - демократа Джозефа Байдена. За цей компромат напередодні боротьби Україна нібито отримає значну допомогу від Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?