Зеленський закликає світ ввести "податок за війну" на всі операції РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський закликає світ ввести "податок за війну" на всі операції РФ

Зеленський закликає світ ввести "податок за війну" на всі операції РФ
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський закликав міжнародну спільноту запровадити "податок за війну" проти Росії, який накладатиметься на будь-які торговельні та фінансові операції агресора, а кошти з нього мають бути спрямовані на відновлення нашої країни.

Джерело: Фейсбук-сторінка ОП

Зеленський пропонує ввести "податок за війну"

Потрібен спеціальний податок за війну. Росія, а після неї і будь-який інший агресор, повинен платити за те, що порушує глобальну стабільність. Такий податок за війну має накладатися на всі без винятку торговельні операції з РФ – на всі експортні та імпортні, фінансові операції, які не є заблокованими. Кошти від цього податку мають бути використані для допомоги Україні на відновлення всього того, що Росія зруйнувала цією війною, - запропонував свою ідею Володимир Зеленський.

Український лідер також озвучив пропозицію, що цей податок потрібно використовувати до будь-якого іншого агресора, а кошти від нього спрямовувати жертвам війни.

Також президент звернув увагу на те, що наша країна потребує 7 млрд доларів підтримки щомісячно, оскільки через війну з Росією зазнала масштабних втрат.

Вже заблоковані значні активи РФ і представників еліти, але це ще не всі активи – роботу треба продовжувати. Ці кошти мають бути використані для відновлення України після війни, і для відшкодування збитків, які РФ завдала іншим народам, – підсумував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?