Зеленський закликав звернути увагу на проблему реабілітації наркозалежних
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Зеленський закликав звернути увагу на проблему реабілітації наркозалежних

Зеленський закликав звернути увагу на проблему реабілітації наркозалежних
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою відвідав церемонію відкриття 11-го спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави, під час відвідин Володимир Зеленський заявив про необхідність підтримки захисту молоді від алкоголізму та наркоманії.

«Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Усі, а перш за все – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитися, які є проблеми, мають показувати, що вони не байдужі до таких асоціацій, до цього питання в цілому», – зазначив президент.

Сьогоднішній захід відбулося в пансіонаті «Пролісок» в Київській області.

Участь у церемонії відкриття 11-го спортивно-терапевтичного табору взяли співробітники Міжнародної антинаркотичної асоціації, наркологи, представники медичних установ, фахівці з популяризації здорового способу життя та молодь, яка перебуває на оздоровленні після лікування від пагубних звичок.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський сьогодні звернувся до Росії з приводу судового рішення Морського трибуналу ООН щодо звільнення 24-х полонених моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?