Зеленський заявив про ще одну масштабну схему розкрадань в оборонці
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський заявив про ще одну масштабну схему розкрадань в оборонці

Зеленський заявив про ще одну масштабну схему розкрадань в оборонці
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, що до правоохоронних органів передана ще одна справа щодо розкрадань в оборонній промисловості за часів президентства Петра Порошенка. З даною заявою він виступив під час засідання Національного ради з питань антикорупційної політики, передає ONLINE.UA.

"Попереду непочатий край роботи, бо корупція у нас процвітає у величезних масштабах. Ви чули про гучну історію у державному концерні "Укроборонпром".На днях ми передали до правоохоронних органів ще одну корупційну схему у сфері оборонної промисловості. Як з'ясувалося, протягом 5 років діяльності попередньої влади спецекспортери лише за декількома сумнівними контрактами перерахували майже 30 мільйонів доларів США на рахунки офшорних компаній за нібито надані послуги", - наголосив президент.

Окрім того, глава держави підкреслив, що це все є народні гроші.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський розповів про плани внести зміни до закону  про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію, всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?