Зеленський здивував заявою про Путіна та отруєння Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський здивував заявою про Путіна та отруєння Навального

Зеленський здивував заявою про Путіна та отруєння Навального
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський неочікувано для всіх заявив, що наразі не може робити певні висновки щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального та причетності до злочину очільника Кремля Володимира Путіна, допоки не матиме певних доказів та деталей події. Президент України звернув увагу на те, що зараз уся міжнародна спільнота уважно стежить за деталями та результатами розслідування трагедії з Навальним - незабаром їх має оприлюднити команда канцлерки Німеччини Ангели Меркель. Зеленський наголосив, що тільки після того, як ці деталі розслідування опублікують, можна буде зробити висновки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на європейське видання Politico Europe.

"Ми маємо це побачити. Ми – як суспільство, ви – як журналіст, я – просто як людина, навіть не як президент. Щоб робити ті чи інші висновки щодо пана Навального – нам необхідні деталі", - підкреслив український лідер.

За словами Володимира Зеленського, будь-яка політика, спрямована на такі складні питання, направлена на загрозу людям у цій політиці.

"Я впевнений, що всі лідери повинні об'єднуватися у висловлюваннях, санкційній політиці і зробити все, щоб не допустити продовження такої трагічної, складної політики", – наголосив глава держави.

Не можна не звернути увагу на те, що поки Володимир Зеленський вагається з висновками щодо цього гучного скандалу, багато міжнародних гравців уже засудили свавілля команди очільника Кремля Володимира Путіна та навіть почали погрожувати санкціями. Серед них - Німеччина, Франція, більшість членів Євросоюзу та США.

Окрім того, нещодавно сам російський опозиціонер Олексій Навальний вперше зважився розказати, кого вважає причетним до свого отруєння — на його думку, за усім цим гучним скандалом стоїть саме президент РФ Володимир Путін. Також політик додав, що не боїться команду Кремля та готовий повернутися в РФ.

"Я стверджую, що за цим злочином стоїть Путін, і у мене немає інших версій поді... Моя робота зараз – залишатися хлопцем, який не боїться. І я не боюся!", — заявив російський політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Навальний розповів, для чого насправді з ним зустрічалася канцлерка ФРН Ангела Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?