Зеленський жорстко поставив на місце Путіна та Медведчука
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський жорстко поставив на місце Путіна та Медведчука

Зеленський жорстко поставив на місце Путіна та Медведчука
Джерело:  online.ua

8 жовтня глава держави Володимир Зеленський поділився з українцями важливою новиною - він розповів, що Європейський Союз готовий допомогти Україні з вакциною від коронавірусу. За словами українського лідера, йдеться про справжню вакцину, а не ту, що викликає сумнів у вчених. У такий спосіб президент України натякнув на вакцину від COVID-19 російського виробництва, яку критикує чимало міжнародних гравців та впливових вчених. Про це Володимир Зеленський написав на своїй фейсбук-сторінці, передає ONLINE.UA.

"Євросоюз підтвердив, що допоможе Україні отримати справжню вакцину, коли вона з'явиться й не викликатиме сумнівів у вчених", — написав український лідер.

Окрім того, Володимир Зеленський зробив попередження українцям та закликав не вірити у передвиборчі обіцянки окремих політиків.

"Не раджу дуже вірити в передвиборчі "ініціативи" окремих циніків, які вже вакцинувалися неперевіреними засобами", — наголосив глава держави.

Неважко здогадатися, що Володимир Зеленський зіронізував щодо нещодавньої заяви лідера "Опозиційної платформи – За життя" і кума Путіна Віктора Медведчука. Останній декілька днів тому провів переговори із очільником Кремля та підтвердив, що вже скористався вакциною від коронавірусу, виготовленою в РФ. Він додав, що щеплення також зробила його дружина та син.

Окрім того, проросійський політик звернувся до Володимира Путіна з проханням постачати цю вакцину в Україну. Очільник Кремля зразу ж відповів, що для цього потрібно домовитися з офіційни Києвом. Бо, власне, Москва начебто готова до співпраці.

"Дуже раді, що в Україні є такі політичні сили, які чесно і відкрито висловлюють свою позицію. Росія за вибудовування російсько-українських відносин", — заявив Володимир Путін після зустрічі з лідером "ОПЗЖ".

Також проросійський політик закликав свого кума подумати про "можливе часткове зняття санкцій з України", зокрема, щодо українських промислових підприємств.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна та Велика Британія нарешті підписали Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?