Зеленський зізнався, що планує запропонувати Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зізнався, що планує запропонувати Путіну

Зеленський зізнався, що планує запропонувати Путіну
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський підніме на зустрічі лідерів "нормандської четвірки" у Парижі питання щодо проведення місцевих виборів в ОРДЛО як на території України, а не окупованій. Про це він повідомив в Станиці Луганської, передає ONLINE.UA.

"Ми повинні говорити про повернення всіх українських полонених (і тих, хто у списках, і тих, хто ні – ред.)… Повне розуміння конкретного списку людей із термінами – перше важливе питання. Друге питання – "фейкове" припинення вогню, фейкове "хлібне перемир'я", таке, знаєте, тимчасове: два-три дні було перемир'я, а потім почали пострілювати, а потім щось серйозне – і починаємо втрачати людей. Тобто серйозне перемир'я, серйозне припинення вогню. Серйозне – це немає жодного обстрілу, зі зрозумілими термінами й обов'язками", - каже український лідер.

Окрім того, Зеленсьий нагадав, що досі в Мінську на багатьох зустрічах ніхто не говорив, а що буде, якщо домовилися про припинення вогню, а вогонь знову почався - він теж буде про це говорити.

"Третє питання – це контроль над кордоном, передача Україні контролю над кордоном із Росією. Четверте питання – я думаю, що воно одне з непростих, бо складається з багатьох складових. Це можливість проведення місцевих виборів уже на території України, а не на тимчасово окупованій території України. Найголовніше питання", - наголосив глава держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін жорстко відреагував  на висловлену можливість перегляду мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?