Зеленський зізнався, що пропонував подарунок НАБУ і чому це робив
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зізнався, що пропонував подарунок НАБУ і чому це робив

Зеленський зізнався, що пропонував подарунок НАБУ і чому це робив
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський зізнався, що пропонував цінний подарунок працівникам НАБУ, які затримали контрабандиста Вадима Альперіна, але вони відмовились. Про це український лідер повідомив у своїх соцмережах, передає ONLINE.UA.

За його словами, було велике затримання на митниці.

"Дуже багато обшуків: спочатку 30, потім ще 20. Потім були затримання – затримали нарешті одного з контрабандистів пана Альперіна. Я звернувся до України і сказав: хто нам віддасть пана Альперіна, той отримає подарунок. Правда, його, скажімо так, схопили НАБУшники. Молодці, хлопці! Я вас вітаю! Потім я їм запропонував подарунок, а вони сказали, що ні. Подарунок мій не взяли", - розповів Зеленський.

На думку глави держави, представники НАБУ відмовились брати подарунок, щоб це не розцінювалось як те, що "президенті і офіс впливають на НАБУшників". Зеленський подякував їм, заявивши, що "вони зробили подарунок всій Україні", коли заарештували цю людину.

На жаль, яким саме був "цінний подарунок", президент не повідомив.

 Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно НАБУ вручило підозру одеському бізнесмену Вадиму Альперіну, якого слідство вважає автором контрабандних схем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?