Зеленський знайшов собі нового радника: що про нього відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський знайшов собі нового радника: що про нього відомо

Зеленський знайшов собі нового радника: що про нього відомо
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський призначив своїм новим радником футуролога Ігоря Новікова. Відповідний указ №507/2019 уже доступний на сайті глави держави, передає ONLINE.UA.

"Призначити Новікова Ігоря Володимировича радником президента України (поза штатом)", – йдеться в документі.

У профілі на саті LinkedIn вказано, що Новіков очолює київський відділ приватної компанії США "Університет сингулярності" і є провідним технофутурологом України. Закінчив Лондонську школу економіки і політичних наук, а також програму для керівників в "Університеті сингулярності".

"Брав участь у роботі організацій різної спрямованості, зокрема, рівноправне кредитування, права людини, міжнародний розвиток, вуглецева компенсація і сонячна енергія", – сказано в його досьє на сайті українського форуму інтернет-діячів iForum.

Як відомо, 9 липня Зеленський підписав указ, за яким його позаштатний радник Андрій Загороднюк увійшов до Наглядової ради державного концерну "Укроборонпром".Також глава держави призначив своїм позаштатним радником митця, кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Гео Лероса.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Зеленський розпорядився утворити Офіс президента України  шляхом реорганізації та скорочення чисельності працівників Адміністрації президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?