Зеленський зробив несподівану заяву щодо продажу землі - подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський зробив несподівану заяву щодо продажу землі - подробиці

Зеленський зробив несподівану заяву щодо продажу землі - подробиці
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський зробив спеціальну заяву про продаж землі у майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу державного лідера.

Відеозвернення було оприлюднено у понеділок, 11 листопада. За словами президента, право на придбання земельних ділянок отримають лише українці та компанії, засновані ними. Він назвав цей аспект найбільш чутливим.

"Тому прийнято наступне рішення: між першим і другим читанням у діючий проєкт закону (про ринок землі - ред.) будуть внесені правки, згідно яких, право продавати і купувати землю матимуть лише українські громадяни та українські компанії, засновані виключно українськими громадянами", - пояснив Зеленський.

Він пояснив, що іноземці у складі засновників компаній можуть придбати землю, якщо цю ідею підтримають самі українці на відповідному всенародному референдумі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський у суботу, 9 листопада, поставив підпис на указі про невідкладні заходи чинного уряду. Йдеться про низку рішень, які Кабінет міністрів повинен опрацювати вже до кінця 2019 року. Серед них - структурні економічні реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?