Зеленський зробив приголомшливе зізнання щодо Донбасу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Зеленський зробив приголомшливе зізнання щодо Донбасу

Зеленський зробив приголомшливе зізнання щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський підтвердив придбання Україною вугілля, здобутого на території ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик, що демонструює розмову лідера з добровольцями у Золотому на Луганщині.

За його словами придбання ресурсів відбувається через посередників через чинну "блокаду" на Донбасі.

"Стільки, скільки ми за вугілля платимо, через те, що у нас блокада, — ці продукти, які кудись возяться, — просто нуль", - відзначив президент.

Зеленський пояснив, вугілля з ОРДЛО України використовує для підтримання теплоелектростанцій завдяки програмі "Роттердам+", закупівлі у Росії, а також через Білорусь.

Цей продаж вугілля приносить певний прибуток окупаційній владі та представникам угрупувань "ДНР" та "ЛНР".

Як повідомляв ONLINE.UA, Національна поліція України нещодавно заявила про вивезення зброї ветеранами-добровольцями, які присутні у Золотому-4. Протестувальники проти відведення української армії мали власну зброю на легальній основі та вивезли її у супроводі правоохоронців. Вони перебувають у населеному пункті протягом останніх днів та закликають владу відмовитися від планів розведення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?