Зеленський зважився на гучне звільнення в РНБО: що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зважився на гучне звільнення в РНБО: що відомо

Зеленський зважився на гучне звільнення в РНБО: що відомо
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський прийняв гучне кадрове рішення в оборонній сфері. Він звільнив заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса з займаної посади голови двох комісій - Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю і Міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.

Указ про звільнення Кривоноса Зеленський підписав напередодні, 29 листопада. Він вступить в силу з дня публікації.

"Вивести з персонального складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю Сергія Кривоноса, звільнивши його від виконання обов'язків голови цієї Комісії. Звільнити Сергія Кривоноса від виконання обов'язків голови міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави", - йдеться в указі Зеленського.

Сергій Кривонос вже відреагував на своє звільнення. Він вважає, що воно свідчить про небажання певних посадових осіб реалізувати програми з підвищення обороноздатності України "П'ять кроків", "як раз коли ми вже вийшли на фініш".

Нагадаємо, на початку листопада Кривонос заявляв, що секретар РНБО Олексій Данилов не бачить його в складі Ради. Тоді вже колишній заступник секретаря РНБО заявляв, що там ще може багато чого зробити на користь держави і реалізувати безпосередньо то, для чого він туди прийшов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський звільнив свого представника в Кабміні Андрія Геруса. На цю посаду президент призначив Перевезенцева Олексія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?