Зеленський зважився на нове звільнення у своїй команді
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зважився на нове звільнення у своїй команді

Зеленський зважився на нове звільнення у своїй команді
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський зважився на нове звільнення серед посадовців свого офісу. У середу, 4 листопада, він підписав офіційний документ про усунення Сергія Трофимова з посади першого заступника керівника адміністрації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

За офіційними даними, президентський указ передбачає нову посаду для політика.

"Звільнити Трофімова Сергія Володимировича з посади Першого заступника Керівника Офісу Президента України згідно з поданою ним заявою... Призначити Трофімова Сергія Володимировича Радником Президента України (поза штатом)", - говориться у двох документах.

Нагадаємо, Трофімов прийшов в ОПУ ще за часів керівництва Андрія Богдана, від тоді він працював на посаді першого заступника — навіть під час перейменування адміністрації на офіс та кадрових змін на початку 2020 року. Тоді Богдана замінив Андрій Єрмак, який провів низку звільнень та нових призначень на вакантні позиції.

Згідно з даними медіа, Трофімов на Банковій працював у напрямку регіональної політики. До політичної кар'єри він був виконавчим продюсером студії "Квартал 95", у його полі діяльності були процеси кіновиробництва.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній друг українського лідера та екскерівник Офісу президента Андрій Богдан не скупиться на резонансні заяви щодо діяльності команди глави держави Володимира Зеленського. Цього разу політик вирішив відверто відповісти на запитання журналістів, чи планує він мститися президенту після гучного та скандального звільнення з ОП.

Богдан стверджує, що нічого подібного робити не збирається, оскільки не хоче "копати слабкого". Ба більше, колишній глава Офісу президента зауважив, що над Зеленським і так є кому знущатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?