Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення

Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський видав указ про звільнення з посади керівника Державного управління справами Івана Куцика. Тимчасовим виконувачем обов’язків керівника ДУС призначено Сергія Борзова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням сайт президента.

Як зазначається в тексті указу №360, Куцика було звільнено з посади очільника Державного управління справами у зв’язку з поданою ним заявою.

Також Володимир Зеленський звільнив заступника Івана Куцика – Євгена Сарнацького. Про це йдеться в указі №361. Відставка чиновника прийнята у зв’язку з поданою заявою.

Новий керівник ДУС Сергій Борзов не є новачком, він вже очолював цю установу за президента Порошенка, перебуваючи її тимчасовим керівником у період з серпня 2015 року по липень 2016 року.

Державне управління справами (ДУС) є спеціальним органом, який забезпечує матеріально-технічне, соціально-побутове та інше забезпечення діяльності президента, Верховної Ради, уряду, РНБО, дипломатичних представництв та інших міжнародних установ, розташованих на території держави. Бюджет ДУС цього року становить 2,19 млрд гривень.

В розпорядженні Державного управління справами знаходяться декілька готелів, баз відпочинку, заміських резиденцій, автопарк, агропромислові господарства та багато інших цінних активів.

Нагадаємо, що сьогодні президент Зеленський неочікувано покинув залу засідання Конституційного суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?