Зеленський зважився на неочікуване рішення через COVID-19 - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зважився на неочікуване рішення через COVID-19 - що відбувається

Зеленський зважився на неочікуване рішення через COVID-19 - що відбувається
Джерело:  online.ua

12 червня офіційно стало відомо про те, що перша леді України Олена Зеленська захворіла коронавірусом. Дружина українського лідера наразі перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім’ї. Глава держави Володимир Зеленський та діти також пройшли тестування, їхні результати негативні. Попри це президент зважився на доволі неочікуване рішення - він офіційно повідомив про те, що переходить на особливий режим роботи у зв’язку з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Варто звернути увагу на те, що згідно з Конституцією, український лідер не може нікому делегувати свої повноваження. У відомстві запевняють, що стан здоров'я Зеленського дозволяє йому виконувати службові обов’язки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

Окрім того, зазначається, що вже ухвалено спеціальний протокол режиму роботи президента, який відповідає нормам чинного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам.

"Відтепер Зеленський щодня проходить тестування методами ІФА та ПЛР, а також медогляди. Він обмежує коло фізичного спілкування, переводить наради в онлайн-режим. Очні зустрічі, які передбачають особисте спілкування із Зеленським, на найближчі дні виключаються. Так само виключається участь у масових заходах, скасовуються робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими він спілкується особисто, звужується до охорони та найближчих помічників", - йдеться в повідомленні ОП.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно Володимир Зеленський у своєму новому інтерв’ю приголомшив дивним зізнанням — він відверто розказав про те, що всерйоз хотів заразитись коронавірусом. Представник медіа поцікавився, чому виникло подібне дивне бажання — глава держави відповів, що хотів на власному прикладі продемонструвати абслютно усім українцям, "що це страшно". На його думку, подібний план міг би спрацювати, і "людям було б легше".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна 13 червня побила новий антирекорд по кількості виявлених випадків COVID-19 - зафіксовано 753 нових випадки зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 досягає вже 30 506 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?