Зеленський звернувся до українців з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський звернувся до українців з важливою заявою

Зеленський звернувся до українців з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський зробив заяву у день 6-ї річниці Революції гідності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

За його словами, 21 листопада - особливий день, бо він пов'язаний одразу з двома революціями.

"У місці, де ми знаходимося, обов’язково з’явиться музей Революції гідності. І це дуже важливо. Проте для вшанування пам’яті кожного загиблого музею недостатньо. Звичайно, нам потрібні реальні результати розслідування справ Майдану", - пояснив Зеленський.

Він додав, що у ДНК українців входять такі поняття, як гідність та свобода. Зазначені акти боротьби за них супроводжувалися жертвами.

"Родини загиблих та все суспільство мають обов’язково отримати відповіді, а винні – обов’язково отримати покарання", - резюмував президент.

Нагадаємо, 21 листопада 2013 року українці вийшли на Майдан Незалежності у Києві, протестуючи проти відмови влади Віктора Януковича від європейського шляху розвитку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно відреагував на скандальну заяву олігарха Ігоря Коломойського. Він заявив, що зовнішньополітичний курс України визначає президент та його команда, тож жодного розвороту у бік РФ не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?