Зеленський звернувся до усіх українців з нагоди Різдва
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський звернувся до усіх українців з нагоди Різдва

Зеленський звернувся до усіх українців з нагоди Різдва
Джерело:  online.ua

7 січня глава держави Володимир Зеленський привітав українців з Різдвом Христовим із засніжених гір. Варто зазначити, що різдвяні свята президент країни вирішив провести у гірськолижному курорті "Буковель". 

Джерело: Інстаграм-сторінка Володимира Зеленського

Зеленський привітав українців з Різдвом Христовим - відео

Український лідер оригінально привітав громадян із Різдвом. Відео він записав спускаючись з гори у Карпатах.

Наша Україна, наші гори, бачу наші Карпати. Наші люди. Наша дивовижна Україна. Усім щасливого Різдва,
– прокоментував свій ролик Володимир Зеленський.

Варто звернути увагу на те, що на відео глава держави у шоломі та червоних захисних окулярах. Позаду президента оточують засніжені гори.

Що цікаво, на відео не видно, на чому саме Володимир Зеленський спускається з гори – на лижах, чи борді, однак решта людей використовували борди.

Що відомо про поїздку президента у Буковель

Глава держави приїхав у гори напередодні Різдва – 4 січня. Володимир Зеленський вже встиг похизуватися відремонтованими дорогами, які ведуть з Києва до Карпат.

5 січня главу держави помітили у кафе за обідом. Разом із Зеленським сидів керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, а поруч – невідомі люди. Зауважимо, у кафе було багато звичайних туристів.

Не можна не звернути увагу на те, що глава держави зупинився у люксовому готелі Radisson Blu Resort Bukovel. За даними ЗМІ, там нібито перебуває й олігарх Ігор Коломойський.

Нагадаємо, що ввечері 6 січня Зеленський вже вітав християн східного обряду з Різдвом Христовим і наголосив, що це свято є найкращим часом для порозуміння та примирення.

Щиро вітаю тих, хто разом з найближчими та найріднішими людьми зустрічає сьогодні першу зорю на вечірньому небі. Її поява знаменує особливу мить і особливе свято - Різдво Христове, - наголосив глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?