Зеленський звільнив Короля Артура: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський звільнив Короля Артура: що сталося

Зеленський звільнив Короля Артура: що сталося
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звільнив Короля Артура з посади голови Міловської районної державної адміністрації Луганської області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розпорядження Офісу президента України.

"Звільнити Короля Артура Станіславовича з посади голови Міловської районної державної адміністрації Луганської області у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України", - сказано в документі.

Варто зазначити,що Король займав посаду очільника Мілованської РДА з 26 червня 2017 року.

Як відомо, раніше глава держави позвільняв сотні очільників районних держадміністрацій у зв’язку із закінченням строку повноважень президента Петра Порошенка. Залишили посади і голови обласних держадміністрацій.

Окрім того, 11 липня Зеленський заявив про плани внести зміни до закону про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію, всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Офісу Президента України Андрій Богдан звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням звільнити голову КМДА Києва Віталія Кличка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?